Puhuin viime postauksessani, että haluan kirjoittaa tarkemmin omista tavotteista, fiiliksistä, niistä välipalkinnoista ja sellaisista. Tästä siis starttaa.

  Kuten mainitsin, tavoitepainoni on n. 55kg. En ole määritellyt sitä tarkasti, sillä seuraan itse mikä tuntuu hyvälle ja milloin olen itselleni sopiva. 55kg on pituiseni ihannepainon puolivälissä - enkä välttämättä haluakaan olla mikään laiha. Haluan vain olla sopiva.

  Tämänhetkinen suurin tavoitteeni on se 80kg, jolloin olen samoissa mitoissa kuin kaksi vuotta sitten, jolloin nämä 20kg tulivat kilpirauhasen vajaatoiminnan myötä. Kun saavutan sen, lähden tiputtamaan kuuteenkymmeneen. Olen haaveillut, että tavoitepainooni päästessäni ottaisin pienen sulkatatuoinnin oikeaan nilkkaan sekä nenäkorun - sellaisen pienen timantin vasemmalle puolelle. Minulla oli myös yhdeksännellä luokalla pieni puolenpään sivusiili oikealla puolella - haluan sen takaisin.

  Mitä muuta? Haluan oikeita farkkuja. Ei sillä ettei nykyiset farkkuni olisi oikeita mutta... No, koon 48 ja 50 farkut ei ole ikinä tyylikkäät. Ne eivät myötäile kehoa lainkaan, sen voin sanoa. Ne näyttävät enemmänkin teltan puolikkaalle. Niin, ja näkisittepä kouluni työhousut mun päällä! Ei vitsit, laitan siitä kuvan tänne joku päivä. Se on yksi suurimmista inspiraatioistani - näyttää työhousuissa hyvälle kuten muut. Ne vasta teltalle näyttääkin. Työhousujen koko on 64, eli miesten kokoa, ja voitte ehkä kuvitella tuon koon 154cm pituisen naisen päällä, lahkeet eivät ainakaan ole sopivat.

  Tietysti asiaan kuuluu myös vaatekaapin uusiminen ajan mittaan. Mutta ehkä tärkein toive on se, että jos joskus saan lapsen, saan sen normaalipainoisena.

  IMG_20160916_184604.jpg